Guangzhou Rida Tent Manufacturing Co., Ltd.

Guangzhou Rida Tent Manufacturing Co., Ltd.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken: Ridatent
Aantal werknemers: 100~199 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 1500000 - US$ 3000000
Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 60% - 70%
Beschrijving bedrijf
De Tent die van Guangzhourida Co. Ltd vervaardigen is een transnationaal die groepsbedrijf in Guangzhou China wordt gevestigd. Wij zijn een internationale uitvoerige providernadruk bij tent, het productverkoop van het bundelstadium en de volledige de toebehorendienst van de lijngebeurtenis. De Ridatent combineert visuele creativiteit, creatief ontwerp, materiaalhuur met technische ondersteuning; nu zijn wij het meest eminente bedrijf op van de het stadiumverkoop van de Tentbundel de dienstgebied. Door decennia van inspanningen, zijn wij een bekend bedrijf in tent, het gebied van het bundelstadium geworden.

 

De Ridatent heeft diverse internationale gebeurtenis en huwelijkspartijen, nationale reclame, nationaal overleg en de nationale posten van het huurbedrijf over de hele wereld gediend. Onze zaken hebben zich tot Amerika, Europa, Midden-Oosten, Afrika, het Oosten en Zuidoost-Azië uitgebreid;

 

Ridatent de Productie heeft honderden nu octrooien; elk van onze tent, bundelstadium heeft Ce, ISO9001, TUV en andere internationale gebiedende certificatie overgegaan. Onze producten gebruiken hoge legering van het hardheidsaluminium 6061 t6 of 6082 t6 (internationale belangrijke technologie); De dakdekking gebruikt de dubbele pvc-stof. Wat meer, onze producten is zijn populair voor zijn lichtgewicht, op lange termijn levensduur, op zwaar werk berekend met veiligheid, duurzame structuur; Bovendien is zijn het installeren structuur geschikt want snel assembleer en demonteer. Na jaren van R&D-het werk, zijn onze producten de leider in tent, het gebied van het bundelstadium geworden. Het factoy gebied meer dan 30000 vierkante meter.welcome om onze fabriek in de nabije toekomst te bezoeken.

 

Guangzhou Rida Tent Manufacturing Co., Ltd.

 

 

Guangzhou Rida Tent Manufacturing Co., Ltd.
Certificaat
Standaard:aluminum structure certification
Aantal:
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:
Standaard:TUV Test Cercification
Aantal:
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:TUV Product Service Limited
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal